Logo Liber Personeel
Werken bij Liber Personeel

Werken bij Liber Personeel

Werken bij Liber Personeel

Vind de mooiste vacatures in vastgoedonderhond

Liber Personeel is er voor jou en investeert graag in jouw toekomst. Wij zoeken niet alleen een baan die je op het lijf geschreven is, maar kijken ook naar een bedrijf dat perfect bij je past. Zo kun jij bouwen aan een langdurige samenwerking met je werkgever en je nieuwe collega’s.

Waarom werken voor Liber Personeel?

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Liber leert je graag beter kennen. Wat wil jij graag in een baan en wat verwacht je van een bedrijf en een klus? Wat zijn je wensen en ambities? We denken graag met je mee om je zo te helpen aan een baan bij een mooi bedrijf, die perfect bij jou past. Ben je aan het werk op een klus? Kijk dan niet raar op als wij even bij je op de bouw komen kijken. We zijn gewoon heel nieuwsgierig hoe het met je gaat en hoe je het vindt! 

Goede arbeidsvoorwaarden

Heb je een mooie baan, waar je het goed naar je zin hebt? Wij regelen de rest. Je hebt geen omkijken naar administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat je een passend salaris krijgt conform cao en op tijd wordt betaald.

Voor jouw ontwikkeling

Liber Personeel investeert in een team van gemotiveerde vakkrachten. Dat betekent dat je kunt rekenen op praktijkgerichte trainingen waarbij we inspelen op jouw wensen. Wil je graag leren glaszetten of een topbehanger worden? Geef het aan en wij helpen je graag met een cursus van een ervaren trainer.

Schrijf je in bij Liber Personeel

Meld je aan en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. We bespreken je wensen, vullen het sollicitatieformulier in en bekijken meteen of er passende vacatures zijn.