Logo Liber Personeel
Contact met Liber Personeel

Timmerman vacatures

Timmerman vacatures

Timmerman vacature: beschik jij over een timmermansoog?

Gediplomeerde timmermannen opgelet: van deze timmerman vacature word je zeker warm. Als timmerman sta je aan de basis van een iets moois: met je eigen twee handen werken aan een gebouw of een woning: wie wil dat nu niet? Als uitzendbureau voor vastgoedonderhoud zijn wij op zoek naar enthousiaste, kundige timmermannen die aan de slag kunnen als versterking van het team.

Ben jij een echte teamspeler en hebt je enkele jaren relevante werkervaring in het vak (bij voorkeur ook een diploma van een afgeronde opleiding in de richting)? Dan ben je van harte welkom te solliciteren. Liber Personeel zoekt een zelfstandige doorzetter met technisch inzicht, een warme, vriendelijke teamspeler die kennis, kunde en gezelligheid voorop zet.

Wat mag je van de timmerman vacature verwachten?

Het betreft een voltijd, 40-uurs contract, in de regio Utrecht en Noord-Holland. Je komt te werken in ons team dat is gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Als onderhoudstimmerman wordt van je gevraagd dat je op eigen verantwoordelijkheid verschillende werkzaamheden bij mensen thuis kunt verrichten. Het gaat om reparatie-, schadeherstel- en mutatiewerkzaamheden.

Iedere dag bezoek je weer een ander adres, of reeks adressen. Hierdoor zijn geen twee dagen hetzelfde: dat maakt het werk juist zo leuk. Behalve vakmanschap zijn ook eigenschappen als flexibiliteit en creativiteit in deze functie erg belangrijk. Goed met mensen kunnen omgaan en hen geruststellen als ze zich zorgen maken, is een groot pluspunt. Ben je in voor een eerlijk, gezellig gesprek? Dan mag je rekenen op minstens een vers bakkie koffie. Wat jij krijgt? Een salaris conform de bouw CAO, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en goed gereedschap.

Ben jij een allround timmerman?

Als allround timmerman werk je aan verschillende renovatieprojecten, nieuwbouw en vastgoedonderhoud. Je verricht onder meer timmer-, ruwbouw-, renovatie-, afbouw- en montagewerkzaamheden. Waar ligt jouw interesse? Als timmerman worden de volgende eisen aan je gesteld:

  • Je bent een echte doorzetter, iemand met een proactieve instelling, die zelfstandig kan werken
  • Je beschikt over technisch inzicht, bent flexibel en bovenal enthousiast
  • Als je in het bezit bent van een timmerman diploma dan is dat een groot pluspunt
  • Je hebt (enige jaren) werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent 40 uur beschikbaar in de week
  • Je hebt kennis van veiligheid (de VCA basis), plus een rijbewijs B.

Wat wordt jou geboden?

Jou staat een uitdagende functie bij een succesvol uitzendbureau voor vastgoedonderhoud te wachten. Wij denken vanuit een langetermijnstrategie en vinden het belangrijk om in mensen te investeren: niet alleen in de klanten, maar ook in de eigen medewerkers. Je krijgt hier de mogelijkheid te groeien en je te ontwikkelen. Je krijgt een loon conform de Bouw CAO en in overleg met jou wordt bepaald welke aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld kunnen worden. Interesse? Maak direct een afspraak voor een sollicitatiegesprek, vervolgens wordt er jou een bod gedaan dat overeenkomt met je kwaliteiten en je relevante ervaring.

Herken je jezelf in het plaatje?

Herken je jezelf in de vacature en denk je in de functie en bij het bedrijf helemaal op je plek te zijn, aarzel dan niet om te solliciteren. Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Klik dan hier om contact met ons op te nemen en doorloop de stappen van je sollicitatie. Het proces is zo doorlopen. Bij Liber Personeel vind je talloze vacatures, van timmerlieden tot schilders en van werkvoorbereiders tot tegelzetters. Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe, enthousiaste vakman die met veel liefde aan verschillende vastgoedonderhoudsprojecten aan de slag gaat.

Timmerman vacature bij Liber Personeel

Liber Personeel zet zich dag in, dag uit keihard in om de beste banen te koppelen aan de beste sollicitanten. We zijn de matchmakers voor opdrachtgevers en vaklieden. Dat doen we door rechtdoorzee te zijn en een grondig profiel te schetsen van elke vakman. Geen uitdaging is te groot, geen hobbel te hoog om te nemen. Liber Personeel staat met beide voeten op de grond en stevig met de hakken in het zand. De oprichters van het bedrijf zijn zelf werkzaam geweest in de bouw en weten precies hoe het er op de arbeidsmarkt en op de werkvloer aan toe gaat. Sinds 2016 hebben zij de krachten gebundeld. In dat jaar werd Liber Personeel opgericht: een jong, gedreven uitzendbureau speciaal voor vastgoed onderhoudspersoneel. Relevante ervaring en de juiste vakkennis staan centraal. Kom jij ons team versterken? Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort aan de mooiste vastgoedonderhoudsprojecten in heel Nederland.

Aandacht is alles

Bij Liber Personeel gelooft men in aandacht. Aandacht voor de opdrachtgever, de opdracht zelf en aandacht voor het personeel. Het geven van dat extra beetje aandacht is de grootste kwaliteit. Liber Personeel kent de eigen vakmensen door en door en neemt de tijd om de unieke kwaliteiten van elk mens te achterhalen. Dat begint allemaal bij het eerste gesprek – een kennismakingsgesprek, – maar blijft zich in de loop der tijd verder door ontwikkelen. Er wordt regelmatig een bezoek gebracht aan een bouwlocatie om te zien hoe alles gaat en hoe het project vordert. Daarnaast wordt er een beeld geschetst van wie het beste bij welke klus past. Er wordt hierbij niet alleen naar kwaliteiten en competenties gekeken, maar ook naar bedrijfscultuur.

Duurzame relaties zijn de sleutel

Liber Personeel streeft naar duurzame relaties. Voor elke vastgoedonderhoud werkzaamheid worden de juiste vaklui ingezet: mensen op wie je kunt bouwen en die nauw samenwerken om je droom te realiseren. Dat betekent: luisteren naar ambities en het opbouwen van een loopbaan. Liber Personeel is continue bezig met het vinden van de allerbeste vaklui voor de fraaiste vastgoedprojecten. Denk jij het team te kunnen versterken? Laat je dat vooral niet tegenhouden.

Solliciteer direct op onze timmerman vacature

Voldoe jij aan de eisen, spreekt de functieomschrijving jou aan en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Solliciteer dan op één van onze timmerman vacatures. Heb je nog vragen? Dan kun je eenvoudig online ons contactformulier invullen. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 033 200 22 99.