Logo Liber Personeel
Vakschilder van Liber Personeel

Vakgebieden

Vakgebieden

De vakgebieden van Liber Personeel

Vacatures op bouwprojecten en vastgoedonderhoud in heel Nederland: dat is de kracht van Liber Personeel. Wij matchen gedreven vakkrachten aan vastgoedonderhoud en bouwbedrijven. We zijn sterk in het plaatsen van de juiste vakman op het juiste project, waarbij we direct contact hebben met jou als ondernemer. Welke competenties en kwaliteiten moet de medewerker hebben? Past hij goed binnen het bedrijf en in de bedrijfscultuur? Dankzij jaren ervaring in de bouw en in de uitzendbranche weten wij wat er nodig is om een project in de bouw en in vastgoedonderhoud te laten slagen.

Vacatures in de bouw & vastgoedonderhoud

Bij Liber Personeel staan we met de poten in de klei. We weten als geen ander hoe het werkt in de bouw en in het vastgoedonderhoud en waaraan een vakkracht moet voldoen. Zijn er nog nieuwe skills te leren voor een specifiek bouwproject? Dan leren onze vaklui de fijne kneepjes van een ervaren vakman tijdens onze praktijkgerichte trainingen.

Schilders

Zoek je een vakkundige schilder voor vastgoedonderhoud? Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of spuitwerkzaamheden: Liber Personeel heeft voor ieder project de juiste schilder paraat.

Timmermannen

Een veelzijdige timmerman in vastgoedonderhoud vind je bij Liber Personeel. Van renovatiewerkzaamheden tot onderhoud: onze timmermannen verstaan hun beroep als geen ander en zijn allround.

Zoek jij de beste vaklui voor jouw bouwproject?

Voor gedreven en ervaren vaklui klop je bij Liber Personeel aan. Wij zorgen voor een medewerker die perfect past bij jouw klus en bij je bedrijf. Dit kan door:

  • detachering
  • uitzenden
  • payroll
  • opdrachten voor zzp’ers
  • werving en selectie

Lees meer over onze diensten.

Werken met Liber Personeel

Zoek je vakkundig personeel voor een bouwproject dat op de planning staat? Neem contact op met ons op en we bespreken graag hoe we jullie vacatures invullen.