Logo Liber Personeel
Diensten van Liber Personeel

Diensten

Diensten

De beste vaklui voor vastgoedonderhoud

Zoek jij de beste vaklui voor vastgoedonderhoud of een bouwproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een medewerker die de perfecte match is voor de klus en je bedrijf. Dit kan door detachering, uitzenden, payroll en werving en selectie.

Detachering

Detachering kan de perfecte uitkomst zijn voor vastgoedonderhoud. Heb je flexibel personeel nodig voor een vastgoedonderhoudsproject? Wij zoeken de perfecte vakkracht voor jou. Je huurt onze medewerker in en hij staat onder jouw toezicht, maar wij regelen de rest. 

 

Uitzenden

Wil je graag vakkundig personeel voor een bepaalde periode? Bijvoorbeeld schilders en timmermannen voor een vastgoedonderhoudsproject dat op de planning staat? Uitzenden kan dan een goede oplossing zijn. Je bent volledig flexibel en betaalt alleen de gewerkte uren van de uitzendkracht. 

Werving en selectie

Vakkundige vastgoedonderhoudsmedewerkers zijn lastig te vinden. Door onze specialiteit in de bouw en het vastgoedonderhoud werven en selecteren wij de juiste medewerkers. Zo vullen we jouw vacatures op met niet alleen een gemotiveerde medewerker die zijn vak verstaat, maar die ook nog eens goed past in jouw bedrijf. 

Zzp'ers

Liber Personeel werkt met ervaren en vakkundige zzp’ers in de bouw. Denk bijvoorbeeld aan schilders en timmermannen, die stuk voor stuk hun vak verstaan. Wij zoeken voor jouw bedrijf en project de juiste vaklui en nemen de administratie voor je uit handen.

Werken met Liber Personeel

Meer weten over de mogelijkheden van werken met Liber Personeel? Neem contact op met ons op en we bespreken graag hoe we jullie vacatures invullen.