Logo Liber Personeel
Aan het werk als ZZP'er

Werken als zzp’er

Werken als zzp’er

Werken als zzp’er in vastgoedonderhoud

Ben jij een zzp’er en werk je als schilder of timmerman? Meld je aan bij Liber Personeel en vind jouw nieuwe klus op een project bij jou in de buurt. Liber Personeel is gespecialiseerd in bouwpersoneel voor bouwprojecten en vastgoedonderhoud. Met jarenlange ervaring in de bouw en in de uitzendbranche weten wij precies welk project en welk bedrijf bij jou als vakkracht passen.

Opdrachten in heel Nederland

We helpen vakkundige en ervaren schilders en timmermannen aan opdrachten bij vastgoedonderhoudsbedrijven en bouwbedrijven in heel Nederland. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en je handen uit de mouwen steken in het vastgoedonderhoud. Samen bespreken we welke opdrachten bij jou passen, we luisteren naar je wensen en denken met je mee. Pak je tussendoor een eigen klus op? Dat is natuurlijk geen probleem. Als je weer je handen vrij hebt, zoeken we graag weer een mooi project voor je bij jou in de buurt.

Waarom werken voor Liber Personeel

  • Volop mooie klussen waar jij je skills kunt laten zien.
  • Projecten bij jouw in de buurt.
  • Geen administratieve rompslomp.
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Schrijf je in bij Liber Personeel

Zoek je mooie klussen in de bouw en in het vastgoedonderhoud? Schrijf je nu in bij Liber en wij gaan voor je aan de bak. Liber Personeel helpt jou als ervaren vakman aan mooie opdrachten.