Logo Liber Personeel

Werkgevers

Werkgevers

Vind snel vakkundig personeel voor vastgoedonderhoud

Op zoek naar vakkundige schilders en timmermannen voor vastgoedonderhoud of een bouwproject? Liber Personeel helpt vastgoedonderhouds-, schilders- en bouwbedrijven in heel Nederland aan ervaren vakkrachten. Samen bespreken we hoe we jouw vacatures het beste kunnen invullen. We luisteren naar je wensen en eisen, denken met je mee en zorgen voor continuïteit.

Goed opgeleid vastgoedonderhoudspersoneel is niet eenvoudig te vinden. Worstel je met de invulling van je team voor een bouwproject of onderhoudsproject? Liber Personeel levert je snel vakkundige en gedreven uitzendkrachten en zzp’ers voor vastgoedonderhoud. Hoe wij dat doen? Door te investeren in een goede band met ons personeel. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en investeren in een duurzame relatie. We zorgen goed voor onze mensen en luisteren naar hun ambities. Dat maakt ons personeel gemotiveerd, omdat ze doen wat ze graag willen doen. Zijn er klussen nieuw of nog niet volledig onder de knie? Dan spelen we daarop in met onze praktijkgerichte trainingen.

Onze vakgebieden

Van schilders tot timmermannen, maar ook tegelzetters en werkvoorbereiders. Liber Personeel is gespecialiseerd in bouwpersoneel voor bouwprojecten en vastgoedonderhoud. Lees meer over onze vakgebieden.

Diensten

Zoek jij de beste vakmensen voor schilderwerk, vastgoedonderhoud of een bouwproject? Dan moet je bij Liber zijn. Wij zorgen voor een gedreven vakkracht die de ideale klik is voor de klus en je bedrijf. Dit kan door detachering, uitzenden, payroll en werving en selectie. Lees meer over onze diensten.

Keurmerken

Liber Personeel beschikt over alle benodigde certificaten en keurmerken. Zo voldoen we aan het Handboek Normen van SNA en zijn we opgenomen in het Register Normering Arbeid. Bovendien is Liber Personeel lid van brancheorganisatie NBBU.

Liber Personeel beschikt over het VCU-certificaat. Daarmee laten we zien dat we alle kennis in huis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en deze kennis toepassen om onze uitzendkrachten veilig en gezond te laten werken.

Werken met Liber Personeel

Zoek je vakkundig en gemotiveerd vastgoedonderhoudspersoneel? Neem contact op met Liber Personeel. We bespreken graag hoe we jullie vacatures goed kunnen invullen.