Schilder vacatures

Schilder vacatures

Schilder vacatures

Ben jij op zoek naar schilder vacatures? Bij Liber Personeel, opgericht door echte jongens uit de bouw, ben je aan het goede adres voor je volgende baan in het vastgoedonderhoud. Er is een ruim aanbod aan vacatures voor verschillende beroepen in het vastgoedonderhoud maar met name voor schilders. Lees hieronder meer over onze openstaande schilder vacatures.

Wat zijn de voordelen van de schilder vacatures van Liber Personeel?

Een echt vak kenner in schilderwerk heeft een uitstekend oog voor detail en beschikt over een enorme passie voor het werk. Als schilder wil je goed begeleid worden in het vinden van werk dat past binnen jouw expertises. Liber Personeel biedt goede begeleiding en communicatie, ook is er een breed aanbod aan trainingen om jou verder op weg te helpen binnen jouw carrière. Zet dus goed op een rijtje voor jezelf welke kwaliteiten je al bezit en waar je nog graag verder aan zou willen werken, dan wordt het een stuk makkelijker om een goed passend project voor je te vinden.

Wat voor soort schilder ben jij?

Om ervoor te zorgen dat je reageert op een vacature die goed bij jou past is het belangrijk om op een rijtje te zetten wat je allemaal kan en waar je nog aan zou willen werken. Als je het leuk vindt om mee te werken aan de renovatie en het onderhoud van panden, bijvoorbeeld wat oudere gebouwen, dan is het misschien wat voor jou om te solliciteren op vacatures voor onderhouds schilder. Of wellicht zijn de modernere gebouwen meer jou ding, daar zijn ook genoeg vacatures voor te vinden. Er staat meestal beschreven om wat voor pand het gaat dus hier kan je ook keuzes in maken. Ook is het handig om te weten in hoeverre jij al ervaring hebt opgedaan in het vak of welke opleidingen en trainingen jij al achter de rug hebt. Voor sommige vacatures zijn er specifieke skills nodig. Als je daar al over beschikt dan is dat top, maar er zijn ook trainingen die je kan volgen om jou helemaal up to date te brengen met de huidige arbeidsmarkt.

Waarom jij zou moeten solliciteren op een schilder vacature

Als je net begint in het vak dan is het fijn om goede begeleiding te krijgen. Dan is het voor jou het best om te reageren op vacatures waarin je een ondersteunende rol kan invullen binnen een team. Je collega’s kunnen jou dan nog een beetje wegwijs maken in het vak en je helpen bij het ontwikkelen van je kwaliteiten. Als je je al wat langer in het schildersvak bevindt dan is het wellicht wel wat voor jou om te solliciteren op vacatures voor schilder voorman. Dan krijg je een leidinggevende rol binnen een team schilders en is het aan jou om je collega’s te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Projecten worden door jou als van een leien dakje geleid en je collega’s weten dat ze bij je terecht kunnen als ze ergens mee zitten. Ook ben je verantwoordelijk voor de communicatie met eventuele opdrachtgevers. Het is dus ook belangrijk dat je over goede sociale skills beschikt en het niet moeilijk vindt om te communiceren met verschillende mensen. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om stressbestendig te zijn. De druk van het behalen van deadlines is voor jou en het is aan jou om je collega’s te sturen deze deadlines op tijd te halen en net werk af te leveren.

Trainingen

Als je via Liber Personeel aan het werk gaat dan heb je ook elke jaar recht op twee trainingen van ervaren trainers en vakmensen. Er wordt natuurlijk ook altijd gekeken welke trainingen er passen bij de aangenomen vacatures. De trainingen vinden plaats in niet al te grote groepen zodat er goed aan iedere deelnemer individueel aandacht besteedt kan worden. Dit versterkt het doel van de trainingen en dat is jou iets nieuws bij leren wat je kan gebruiken in het werkveld. Tijdens deze trainingen heb je natuurlijk ook de kans om jouw collega’s beter te leren kennen wat weer voor wat gezelligheid en collegialiteit zorgt op de werkvloer als je elkaar tegenkomt bij een opdracht. Er kunnen trainingen worden gevolgd in onder andere: Glaszetten, communicatie, basiskennis schilderen en verfsystemen, houtrot reparatie, behangen en er zijn nog vele andere opties. Je bent nooit uitgeleerd en deze trainingen kunnen weer voor nieuwe mogelijkheden en opties zorgen op werk gebied. Het is dus altijd mooi meegenomen om je kennis te verbreden zo kan jij streven naar de beste versie van jezelf binnen je vakgebied.

Goede begeleiding

Bij Liber Personeel zijn ze erop berust om jou de beste aandacht en begeleiding te geven. Door een goede band op te bouwen met het personeel zorgen ze ervoor dat ze jou bij het best passende project kunnen plaatsen. Naast dat de communicatie met het personeel erg goed is zijn ze ook erg gesteld op goede communicatie met de opdrachtgevers. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk om de juiste mensen bij de juiste wensen te plaatsen zodat de projecten op rolletjes kunnen verlopen. Als je dan ook bent geplaatst bij een project zal er af en toe nog iemand langs komen om te kijken hoe het met je gaat en of je helemaal tot je recht komt bij het werk. Dit versterkt de band met de werkgever maar ook met jou, zo komt er goed inzicht op welke plekken jij goed tot je recht komt en op welke gebieden jij eventueel nog wat meer training in nodig hebt.

Werken als schilder bij Liber Personeel

De beste communicatie in combinatie met goed begeleide trainingen zorgt ervoor dat je hier als schilder helemaal tot je recht zal komen en je kan ontplooien tot de beste versie van jezelf. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is kennis en een enorme passie voor het vak. Dan zal het helemaal goed komen met solliciteren en zal jij gegarandeerd bij een leuke baan terecht komen. Het maakt dus niet uit of je net komt kijken in het schildersvak of dat je al een oude rot in het vak bent, het enthousiasme om jou verder te helpen en een goede baan voor jou te vinden staan hoog in het vaandel bij Liber Personeel. Wil jij werken als schilder bij Liber Personeel? Bekijk hier onze vacatures of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak kennis met Liber Personeel

We houden van persoonlijk contact. Bel ons op 033 – 200 22 99 en we maken graag een afspraak met je om kennis te maken.