Logo Liber Personeel
Kwasten vestiging Woudenberg

Schilder vacatures

Schilder vacatures

Diverse schilder vacatures

Ben jij een gedreven schilder en op zoek naar een nieuwe opdracht? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan in loondienst? Kijk dan zeker eens bij onze diverse schilder vacatures. Met een flexibel aanbod en klantgerichte aanpak zorgen wij voor een goede match tussen schilder en opdrachtgever. De vacature voor schilder biedt volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Neem eens een kijkje bij ons grote aanbod van schilder vacatures en kies de baan of opdracht waar jij blij van wordt. Wij vinden gegarandeerd een passende baan of opdracht waarbij wij uitgaan van langdurige samenwerkingen. 

 

Voor de vacatures voor schilder zijn wij opzoek naar diverse professionals binnen verschillende vakgebieden. Ben jij de persoon die wij zoeken?
Ben jij op zoek naar schilder vacatures? Bekijk hieronder een aantal van onze vacatures.

Ervaren onderhoudsschilder – Woerden

Introductie   Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in de regio van Woerden.  Prachtig en langdurig werk in de regio WoerdenFinancieel alles

Onderhoudsschilder Bennekom – Bennekom

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in de regio van Bennekom. Prachtig en langdurig werk in de regio BennekomFinancieel alles goed geregeldZzp-tarief:

Ervaren onderhoudsschilder – Gameren

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in de regio van Gameren. Prachtig en langdurig werk in de regio GamerenFinancieel alles goed geregeldZzp-tarief:

Professionele onderhoudsschilder – Loenen a/d Vecht

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in Loenen a/d Vecht. Prachtig en langdurig werk in Loenen a/d VechtFinancieel alles goed geregeldZzp-tarief: € 32,00

Flexibele onderhoudsschilder – Wolfheze

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in de regio van Wolfheze.  Prachtig en langdurig werk in de regio WolfhezeFinancieel alles goed

Schilder Zutphen – Zutphen

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in de regio van Zutphen. Prachtig en langdurig werk in de regio ZutphenFinancieel alles goed geregeldZzp-tarief:

Wat zijn de voordelen van de schilder vacatures van Liber Personeel?

Een echt vak kenner in schilderwerk heeft een uitstekend oog voor detail en beschikt over een enorme passie voor het werk. Als schilder wil je goed begeleid worden in het vinden van werk dat past binnen jouw expertises. Liber Personeel biedt goede begeleiding en communicatie, ook is er een breed aanbod aan trainingen om jou verder op weg te helpen binnen jouw carrière. Zet dus goed op een rijtje voor jezelf welke kwaliteiten je al bezit en waar je nog graag verder aan zou willen werken, dan wordt het een stuk makkelijker om een goed passend project voor je te vinden.

Wat voor soort schilder ben jij?

Om ervoor te zorgen dat je reageert op een schilders vacature die goed bij jou past is het belangrijk om op een rijtje te zetten wat je allemaal kan en waar je nog aan zou willen werken. Als je het leuk vindt om mee te werken aan de renovatie en het onderhoud van panden, bijvoorbeeld wat oudere gebouwen, dan is het misschien wat voor jou om te solliciteren op vacatures voor onderhouds schilder. Of wellicht zijn de modernere gebouwen meer jou ding, daar zijn ook genoeg vacatures voor te vinden. Er staat meestal beschreven om wat voor pand het gaat dus hier kan je ook keuzes in maken. Ook is het handig om te weten in hoeverre jij al ervaring hebt opgedaan in het vak of welke opleidingen en trainingen jij al achter de rug hebt. Voor sommige vacatures zijn er specifieke skills nodig. Als je daar al over beschikt dan is dat top, maar er zijn ook trainingen die je kan volgen om jou helemaal up to date te brengen met de huidige arbeidsmarkt.

Waarom jij zou moeten solliciteren op een schilder vacature

Als je net begint in het vak dan is het fijn om goede begeleiding te krijgen. Dan is het voor jou het best om te reageren op vacatures waarin je een ondersteunende rol kan invullen binnen een team. Je collega’s kunnen jou dan nog een beetje wegwijs maken in het vak en je helpen bij het ontwikkelen van je kwaliteiten. Als je je al wat langer in het schildersvak bevindt dan is het wellicht wel wat voor jou om te solliciteren op vacatures voor schilder voorman. Dan krijg je een leidinggevende rol binnen een team schilders en is het aan jou om je collega’s te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Projecten worden door jou als van een leien dakje geleid en je collega’s weten dat ze bij je terecht kunnen als ze ergens mee zitten. Ook ben je verantwoordelijk voor de communicatie met eventuele opdrachtgevers. Het is dus ook belangrijk dat je over goede sociale skills beschikt en het niet moeilijk vindt om te communiceren met verschillende mensen. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om stressbestendig te zijn. De druk van het behalen van deadlines is voor jou en het is aan jou om je collega’s te sturen deze deadlines op tijd te halen en net werk af te leveren.

Trainingen

Als je via Liber Personeel aan het werk gaat dan heb je ook elke jaar recht op twee trainingen van ervaren trainers en vakmensen. Er wordt natuurlijk ook altijd gekeken welke trainingen er passen bij de aangenomen vacatures. De trainingen vinden plaats in niet al te grote groepen zodat er goed aan iedere deelnemer individueel aandacht besteedt kan worden. Dit versterkt het doel van de trainingen en dat is jou iets nieuws bij leren wat je kan gebruiken in het werkveld. Tijdens deze trainingen heb je natuurlijk ook de kans om jouw collega’s beter te leren kennen wat weer voor wat gezelligheid en collegialiteit zorgt op de werkvloer als je elkaar tegenkomt bij een opdracht. Er kunnen trainingen worden gevolgd in onder andere: Glaszetten, communicatie, basiskennis schilderen en verfsystemen, houtrot reparatie, behangen en er zijn nog vele andere opties. Je bent nooit uitgeleerd en deze trainingen kunnen weer voor nieuwe mogelijkheden en opties zorgen op werk gebied. Het is dus altijd mooi meegenomen om je kennis te verbreden zo kan jij streven naar de beste versie van jezelf binnen je vakgebied.

Functie eisen om te werken als schilder

Hoewel wij een breed aanbod aan schilder vacatures hebben openstaan zijn er een aantal functie-eisen die bij elke schilder vacature worden gevraagd. Voor elke vacature voor schilder gelden de volgende functie-eisen:

Herken jij jezelf in deze functie-eisen? Solliciteer dan snel op onze schilder vacatures. Als schilder heb jij al snel je droombaan te pakken en door de langdurige samenwerking draai je mee in diverse en afwisselende projecten. Ben je dus op zoek naar een nieuwe baan of een nieuwe opdracht als schilder? Twijfel dan niet langer en bekijk ons grote aanbod van schilder vacatures.

Als schilder in de vastgoedonderhoud

Op onze website vind je regelmatig schilder vacatures die gericht zijn op vastgoedonderhoud. Als schilder vastgoedonderhoud hou jij je bezig met het het schilderen van vastgoed. Je onderhoud het vastgoed, voorkomt lekkages en je controleert de kwaliteit van bijvoorbeeld de kozijnen. Een zeer flexibele en veelzijdige baan die je regelmatig tegenkomt bij onze schilder vacatures. Werk aan uiteenlopende projecten en ga aan de slag als schilder vastgoedonderhoud. Kies de schilder vacatures die bij jou en jouw wensen passen en vind snel jouw droombaan. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan snel op een van onze schilder vacatures.

Onderhoudsschilder

Ben je een echte onderhoudsschilder? Kijk dan eens bij onze vacatures voor schilder. Als onderhoudsschilder ben jij zeer belangrijk voor de levensduur van huizen en andere panden. Als onderhoudsschilder ben jij actief binnen de bestaande bouw maar ook binnen de nieuwbouw. Een zeer gevarieerde baan dus! Bij onze schilder vacatures staan regelmatig schilder vacatures voor onderhoudsschilders. Dit vakgebied is namelijk niet voor niets een van de belangrijkste aspecten van het schildersvak. Wil jij je bijdrage leveren aan de levensduur van vastgoed? Kijk dan snel bij onze schilder vacatures. De vacatures voor schilder zijn zeer divers dus je vind ongetwijfeld de vacature die bij jou past.

Wij vinden voor jou een baan als schilder

Zoek jij een baan als schilder of ben je als ZZP’er op zoek naar een nieuwe klus? Wij vinden de klus die bij jou past. Met een groot aanbod aan schilder vacatures is er altijd voldoende werk voorhanden. Werk lekker buiten en wees een belangrijke schakel binnen vastgoedprojecten. De vacatures voor schilder vullen wij graag in met de meest gedreven schilders in de omgeving Utrecht. Vanuit een persoonlijk contact zoeken wij de schilder vacature die het beste bij jou en jouw kwaliteiten past. Een passende baan gegarandeerd dus! Kijk dus snel bij onze schilder vacatures of jouw droombaan erbij zit. Staat je droombaan er niet tussen? Neem dan ook gerust contact op. De vacatures voor schilder wisselen regelmatig en worden regelmatig aangevuld waardoor jouw droombaan ongetwijfeld voorbij zal komen

Goede begeleiding

Bij Liber Personeel zijn ze erop berust om jou de beste aandacht en begeleiding te geven. Door een goede band op te bouwen met het personeel zorgen ze ervoor dat ze jou bij het best passende project kunnen plaatsen. Naast dat de communicatie met het personeel erg goed is zijn ze ook erg gesteld op goede communicatie met de opdrachtgevers. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk om de juiste mensen bij de juiste wensen te plaatsen zodat de projecten op rolletjes kunnen verlopen. Als je dan ook bent geplaatst bij een project zal er af en toe nog iemand langs komen om te kijken hoe het met je gaat en of je helemaal tot je recht komt bij het werk. Dit versterkt de band met de werkgever maar ook met jou, zo komt er goed inzicht op welke plekken jij goed tot je recht komt en op welke gebieden jij eventueel nog wat meer training in nodig hebt.

Werken als schilder bij Liber Personeel

De beste communicatie in combinatie met goed begeleide trainingen zorgt ervoor dat je hier als schilder helemaal tot je recht zal komen en je kan ontplooien tot de beste versie van jezelf. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is kennis en een enorme passie voor het vak. Dan zal het helemaal goed komen met solliciteren en zal jij gegarandeerd bij een leuke baan terecht komen. Het maakt dus niet uit of je net komt kijken in het schildersvak of dat je al een oude rot in het vak bent, het enthousiasme om jou verder te helpen en een goede baan voor jou te vinden staan hoog in het vaandel bij Liber Personeel. Wil jij werken als schilder bij Liber Personeel? Bekijk hier onze vacatures of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak kennis met Liber Personeel

We houden van persoonlijk contact. Bel ons op 033 – 200 22 99 en we maken graag een afspraak met je om kennis te maken.