Zoek jij werk als schilder? Werken aan de toekomst Bouwen aan duurzame relaties Elke dag fluitend aan de slag Direct naar onze vacatures

Wil jij werken als schilder in Eemnes?

Aan het werk als schilder? Dan zoeken wij jou!

In heel Nederland en dus ook in Eemnes kunnen wij goede, enthousiaste schilders gebruiken. Ben je ZZP’er of werknemer en wil je voor een bedrijf werken waar je in een leuk en gezellig team komt? Lees dan snel verder.

We hebben mooie banen bij diverse vastgoedonderhoud- en schildersbedrijven in Nederland. Als schilder kun jij bij één van onze opdrachtgevers zo aan het werk. Dus ben jij een particulieren schilder, onderhoudsschilder of voorman bel direct met Jolien via 06 18 21 11 40 of vul het formulier in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Help mij aan een leuke baan als Schilder in Eemnes, maar laten we eerst een kop koffie drinken!

Of vul onderstaand formuliertje in en Jolien belt je z.s.m. terug!

Waarom jij als schilder in Eemnes met Liber Personeel zou moeten werken!

Als schilder ben je trots op het werk dat je doet. Daarom verdien je een baan die bij je past. Een baan die kansen biedt. En een werkgever die dat ziet en waardeert. Bij Liber Personeel streven we altijd naar een langdurige samenwerking.

Voordat we aan de slag gaan, leren we je graag kennen. Wat zijn je dromen en ambities? Waar ben je goed in, of juist niet? We gaan het gesprek met je aan, op een plek die die jij prettig vindt. Of dat nou in de bouwkeet of aan de keukentafel is.

Als jij doet waar jij goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn. Zodra we een mooie baan als schilder voor je hebben gevonden, regelen wij ook alle administratieve zaken en zorgen we ervoor dat je op tijd wordt betaald.

Als schilder werken voor Liber Personeel betekent ook als schilder werken met Liber Personeel. We werken hard maar we doen ook leuke dingen voor en met onze mensen.

Daarom werken wij met Liber Personeel

Over Liber Personeel

Liber Personeel is een gespecialiseerd uitzendbureau met een sterk netwerk in de bouw, techniek en vastgoedonderhoud. We houden ons bezig met uitzenden, detacheren en payrolling, met als doel: duurzame relaties opbouwen tussen werkgevers en werknemers. Dat doen we voor het MKB vanuit het midden van het land. We vinden de juiste match door onze persoonlijke aanpak en onze jarenlange ervaring in de bouwwereld.

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) baan of naar het juiste personeel: we helpen je graag verder. We luisteren naar je wensen, zijn eerlijk over de mogelijkheden en willen écht weten wie je bent. Zoals een bouwproject een fundering nodig heeft, werken ook wij graag aan een stabiele basis voor een succesvolle en duurzame samenwerking.

Bel
Route