Logo Liber Personeel

Blog:
Welkom aan boord, onze nieuwste teamgenoot!

Foto van collegas

Welkom aan boord, onze nieuwste teamgenoot!

Hoewel we deze collega al kennen, is het hoog tijd voor een officiële introductie!

1. Kun je ons vertellen wat de hoogtepunten waren van jouw eerste maand bij ons? Zijn er ook grappige of onverwachte momenten die je wilt delen?

Hoogtepunten in mijn eerste maand waren uiteraard het leren kennen van mijn directe collega’s en klanten. Natuurlijk ook mijn eerste plaatsing. En niet te vergeten de winst van onze Quiz tijdens het kwartaaloverleg.

2. Heb je een moment gehad waarop je dacht: “Ja, dit is echt de plek voor mij!”? We zijn benieuwd naar het verhaal erachter!

Niet specifiek één moment. Na 5.5 jaar bij mijn oude werkgever vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe wereld. In de beginfase komt er enorm veel op je af (informatie, werkwijze, samenwerking, manier van werken etc.). Ik vind het werk tot nu toe erg interessant en de momenten dat bepaalde acties ook daadwerkelijk resultaat opleveren geeft wel veel energie richting de toekomst!

3. Als je jouw team in deze eerste maand zou moeten beschrijven met slechts drie woorden, welke woorden zouden dat dan zijn?

Gedreven, ambitieus, gezellig

4. Laten we even dromen! Stel je voor dat je een superkracht zou krijgen die je zou helpen in je werk. Welke superkracht zou je kiezen en waarom?

Gedachten lezen. Wij zijn continue bezig om de perfecte match te zoeken/vinden tussen vakman (of vrouw) en onze klant. In het voortraject doorlopen wij verschillende fases om een goed en compleet beeld te krijgen van de betreffende mensen. Als ik gedachten kon lezen, dan zal dit mijn werk zeker wat makkelijker maken!

Bij Liber Personeel kunnen wij je helpen tijdens alle stappen van je carrière. Meer weten? Neem dan contact op met kantoor op 033-20022

Benieuwd wat Liber Personeel voor jou kan betekenen?