Logo Liber Personeel

Schilder staalwerken – Ede

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren schilder voor industriele staal-schilderwerken. Het betreft voornamelijk kunstwerken in de openbare ruimte. 

Locatie  : Regio Ede
Uurloon : 18,43 t/m 20,89 bruto per uur
Zzp        : 32 t/m 35 euro per uur
VCA       : geldig Nederlands VCA

Organisatie

Het bedrijf is werkzaam in de regio Ede en een expert op het gebied van industrieel schilderwerk. Zij voeren voornamelijk coatingwerkzaamheden uit voor de chemische industrie, kunstwerken in de openbare ruimte en tankstations. Als industrieel schilder werk je vaak in een omgeving waar geen of minimale productiestop mogelijk is. 

Functie

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het schilderen van kunstwerken in de openbare ruimte. Belangrijk is dat je passie hebt voor je werk. Dat je trots bent op wat je aflevert aan het eind van de dag. Je werkt met diverse staalcoatings ter bescherming en verfraaiing van de constructies. Werken op hoogte is geen probleem en je bent een echte doorzetter. Je denkt oplossingsgericht, bent flexibel en denkt mee met je collega’s. Er is vervoer beschikbaar van de opdrachtgever, omdat er niet op elke plek stromend water of elektriciteit is. 

Functie-eisen

Je hebt een rijbewijs
Je hebt een geldig Nederlands VCA
Je vind hard werken leuk
Je spreekt goed Nederlands
Je hebt geen hoogtevrees
Je hebt passie voor je werk
Je bent bereidt mee te denken met de werkgever

Aanbod

Uurloon : 18,43 t/m 20,89 bruto per uur
Zzp        : 32 t/m 35 euro per uur

Personeels foto

Wil jij meer weten over deze vacature?

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Motivatie & Bron


CAPTCHA code

Weet je het nog niet?

Misschien vind je deze vacatures interessant

Ervaren onderhoudsschilder – Garderen

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder in de regio van Garderen. Prachtig en langdurig werk in de regio GarderenFinancieel alles goed geregeldZzp-tarief:

Ervaren glaszetter – Amsterdam

Introductie Voor een opdrachtgever van Liber Personeel in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een glaszetter die ook kleine timmerwerkzaamheden kan verrichten. Het betreft houtrot

Ervaren houtrotspecialist – Houten

Introductie Voor een opdrachtgever van Liber Personeel in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Ervaren houtrotspecialist. Prachtig en langdurig werk in de regio HoutenFinancieel