Logo Liber Personeel

Over Liber

Over Liber

Wij zijn Liber Personeel

Elke dag werken we bij Liber Personeel keihard om ons personeel de beste banen te geven en onze opdrachtgevers de beste vakmensen. Hoe we dat doen? Door onze vakmensen goed te kennen, door recht voor zijn raap te zijn, mee te denken en geen uitdaging uit de weg te gaan.

Niet lullen, maar poetsen. Bij Liber Personeel staan we met de poten in de klei. Oprichters Chris Epskamp en André Nell zijn oorspronkelijk jongens uit de bouw en begrijpen hoe het werkt. Na jarenlang in de uitzendbranche te hebben gewerkt, slaan ze in 2016 de handen ineen en richten ze hun eigen bedrijf op: Liber Personeel. Een jong en gedreven uitzendbureau voor vastgoedonderhoudspersoneel met razend veel ervaring en kennis in huis.

Hoe we werken

We geloven in aandacht. Aandacht voor ons personeel. Aandacht voor onze opdrachten en werkgevers. Dat is onze kracht. Bij Liber Personeel kennen we onze vakmensen van haver tot gort. We nemen de tijd om iedereen goed te leren kennen. Natuurlijk aan het begin tijdens een kennismakingsgesprek, maar daar houdt het bij ons niet op. We houden contact. Zo komen we graag langs op de bouw om te kijken hoe het gaat.

Dat maakt dat we precies weten wie goed bij welke klus past en wat de juiste match is voor een opdrachtgever. We kijken niet alleen naar competenties en kwaliteiten, maar ook naar persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Of er een ‘klik’ is en de werknemer en werkgever zo echt iets voor elkaar kunnen betekenen. 

We zetten in op duurzame relaties. Voor vastgoedonderhoudsbedrijven zoeken we de juiste vaklui op wie ze kunnen bouwen en waarmee ze lang kunnen samenwerken. Voor de werknemer betekent het dat we luisteren naar zijn ambities en hem helpen een mooie loopbaan op te bouwen.

Zwarte piste

Het team van Liber Personeel werkt met één doel voor ogen: de beste vaklui vinden voor de mooiste vastgoedonderhoudsprojecten. We zijn gedreven, ambitieus en leggen de lat hoog. Geen zwarte piste gaan we uit de weg. Waar een ander een gevaarlijke afdaling ziet, zien wij een mooie uitdaging die we met een flinke portie kennis, ervaring en de juiste vaardigheden aangaan.

Maak kennis met Liber Personeel

We houden van persoonlijk contact. Bel ons op 033 – 200 22 99 en we maken graag een afspraak met je om kennis te maken.