Doen waar je goed in bent

Je wilt een mooie baan. Een baan die bij je past. Waarbij je kunt doen waar je goed in bent. Je wilt fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis. Maar een passende baan vinden, dat lijkt nog niet zo eenvoudig.

Dat snappen we. Als je bij het zoveelste uitzendbureau bent geweest dat roept ‘persoonlijk’ te zijn, maar waarbij er niet écht naar je geluisterd wordt, dan zakt de moed wellicht in de stalen neuzen van je bouwschoenen.

Toch kan het anders. Wij gaan graag met je in gesprek. Over je doelen, je wensen en je talenten. We luisteren naar je en gaan voor je aan de slag. Als werkzoekende helpen we je aan een mooie job. Werkgevers krijgen de juiste mensen. En wij regelen de rest.

Welkom bij Liber Personeel.

WIJ HELPEN VAKKRACHTEN AAN EEN MOOIE BAAN EN ONDERNEMERS AAN DE JUISTE MENSEN

GEWOON CHRIS EN ANDRE

We zijn jongens uit de bouw. We begrijpen hoe het werkt: vroeg opstaan, poten in de klei. Aanpakken en doorpakken. We hebben ruime ervaring in de bouw én de flexbranche. Zo spreken we zowel de taal van de werknemer als de werkgever.

Die ervaring nemen we graag mee om jou aan de juiste job te helpen.

Een goede match

Liber-Personeel-AndreWe zijn actief in de bouw- en groensector. Daar zijn we vooral sterk in het leveren van personeel aan het MKB, waarbij we direct contact hebben met de ondernemer. We kijken niet alleen naar competenties en kwaliteiten, maar ook naar persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Of er een ‘klik’ is. Of jullie bij elkaar passen.

We geloven dat een duurzame relatie met behoud van flexibiliteit én de juiste arbeidsvoorwaarden is waar een vakkracht en opdrachtgever recht op hebben.

We helpen bemiddelen bij een baan waardoor…

  • je als werknemer elke dag fluitend naar je werk gaat
  • je als werkgever een vakkracht krijgt die je bedrijf verder helpt
  • duurzame relaties worden opgebouwd
  • flexibiliteit én de juiste arbeidsvoorwaarden gewaarborgd worden
  • je van beide kanten geen gedoe hebt met administratie of papierwerk
  • werknemers, werkgevers én wij doen waar we gelukkig van worden

Daar zijn waar de mensen zijn

Liber-Personeel-ChrisFlexibel zijn en meedenken, dat is waar het om draait. ‘Zijn waar de mensen zijn en waar het werk is’, zeggen we ook wel eens. Dat betekent ook dat we graag naar jóu toe komen. Geen grote kantoren of strakke pakken: we komen gewoon bij je langs, of dat nou bij je thuis is of in je bouwkeet. Oja, en die koffie? Zwart zonder suiker, graag.