Zelf had ik zulke toppers nooit gevonden

Chris heb ik leren kennen toen hij als bezoeker een keer aanschoof bij een BNI netwerkontbijt. Zijn pitch bleef me bij; en niet veel later heb ik hem daarom ook gebeld met de vraag ‘Chris, ik ben op zoek naar een tekenaar, wil je me helpen.’

Samen met zijn collega André kwam Chris bij mij op bezoek en tijdens een zeer plezierig gesprek werd geïnventariseerd waar ik behoefte aan had. Wat heb je nodig en voor hoeveel uur, maar ook wat voor soort persoon zoek je. André en Chris zijn zeer toegankelijk, ze geven mij het gevoel dat ik alles kan vragen en vertellen. Ze denken goed mee en weten zelf ook de juiste vragen te stellen.

Binnen no-time hadden ze een tekenaar voor mij gevonden die per direct beschikbaar was. Nadat ik het CV had bekeken hebben we een afspraak gemaakt waar André ook bij aanwezig was. Helaas bleek deze persoon toch niet helemaal bij ons te passen waarna Chris en André verder zijn gaan zoeken. Uiteindelijk hebben zij voor mij een tekenaar gevonden waar ik nog steeds ongelooflijk gelukkig van word.  Omdat Lokaal18b2 lekker verder groeit heb ik André en Chris onlangs gevraagd om nog een tekenaar voor mij te vinden. En wederom hebben zij iemand aangedragen die helemaal bij Lokaal18b2 past.

Zelf had ik nooit zulke toppers gevonden die Liber Personeel wel voor mij heeft weten te vinden. Als ik iets (nodig) heb op personeelsgebied zijn zij de eersten die ik bel.

Professionele timmerliedenWerken als schilder Liber Personeel
Bel
Route