Logo Liber Personeel

Blog:
Blijf investeren in ontwikkeling met deze 3 tips

Blijf investeren in ontwikkeling met deze 3 tips

Als bedrijf wil je de kennis en kunde van je werknemers behouden en ontwikkelen. Toch blijken trainingen in de praktijk vaak een ondergeschoven kindje. Een gemiste kans. De waarde van je bedrijf hangt hiermee samen. Daarom 3 tips om te blijven investeren in ontwikkeling.

1. Ga in gesprek
De meeste werkgevers plannen eens per jaar een voortgangsgesprek in met de medewerker. Een training aanbieden komt er dan vaak niet van. Een gemiste kans. Ga met ons in gesprek hierover. Welke kennis en kunde wil je vergroten in je bedrijf? Jij kiest samen met de werknemer de training of cursus en wij zorgen ervoor dat de medewerker deze krijgt.

2. Vergeet je flexibele krachten niet
Niet alleen voor je vaste krachten is het belangrijk om up-to-date te blijven en te blijven ontwikkelen. Voor flexibele en tijdelijke medewerkers is dit net zo waardevol. Zij zijn tenslotte ook een visitekaartje van jouw bedrijf. Al je medewerkers wil je met een gerust hart voor elke klant aan het werk kunnen zetten.

3. Leren communiceren
Trainingen kunnen specifiek gebonden zijn aan een project of aan het bedrijf. Een communicatietraining is echter voor iedere medewerker en voor elk bedrijf een aanrader. Een goede communicatie is onmisbaar, welk beroep je ook uitoefent. In de communicatietraining leer je hoe je het beste kunt communiceren met een klant, maar bijvoorbeeld ook met collega’s. Een communicatietraining is daarom ontzettend waardevol voor je bedrijf.


Benieuwd wat Liber Personeel voor jou kan betekenen?